Om oss

Vi på Lundin & Boström är Dalarnas mest lokala bemannings- och rekryteringsföretag. Till oss kommer företag och organisationer som söker den bästa kompetensen – både tillfälligt och permanent.

bemanning & interim i dalarna

Din bemannings- och rekryteringspartner i Dalarna, Sverige, världen

Vi startade vår verksamhet år 2008 och har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap och passion för våra kunders affärer, skapar vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling.

På kontoret sitter idag samtliga konsulter med mångårig erfarenhet inom rekrytering, bemanning och HR som tidigare i karriären haft chefsroller. Tillsammans har vi en gedigen kunskapsbredd inom de flesta kompetensområden, likväl som erfarenhet av de flesta branscher och organisationer. Kapacitetsmässigt är vi den ledande lokala aktören inom kvalificerade rekryteringstjänster.

Vi bedriver vår verksamhet från kontoret på Målaregatan i Borlänge och har kunder runt om i världen och Dalarna med omnejd: från Leksand och Borlänge till Falun, Gävle, Hofors, Avesta, Gävle, Mora, Orsa, Älvdalen, Vansbro, Malung, Sälen och Ludvika. Vår lokala koppling är en styrka – vi kan marknaden och vet vilka kompetenser som finns att tillgå.

Vi kommer gärna på besök och berättar hur vi jobbar och vad vi kan tillföra just er organisation.

Välkommen att kontakta oss, eller fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss till dig!

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Om