Rekrytering av chefer och specialister i Dalarna

Söker du nya medarbetare? Lägg rekryteringsprocessen i trygga händer. Vi har både erfarenheten och kompetensen som gör din nästa rekrytering smidig, trygg och träffsäker.

lediga tjänster

Hjälp med rekrytering i Dalarna, Sverige, världen

Genom att ta hjälp av ett rekryteringsföretag med inarbetade rekryteringsprocesser, tester, erfarna konsulter och lång erfarenhet, blir rekryteringen tryggare och smidigare. Struktur och professionalism är ledorden i våra rekryteringsprocesser – det gäller både våra kunder och kandidater. 

Rätt person på rätt plats

Vi på Lundin & Boström är specialister som rekryterar specialister. Samtidigt är vi människor som rekryterar människor. Utförliga personlighetstester och välbeprövade urvalsmetoder gör att vi hittar talanger med de rätta kompetenserna. Men lika viktigt som de kompetenser som ryms i ett CV, är att din nya medarbetares drivkrafter går i linje med teamets och företagets väg framåt. 

Utgångspunkt i vårt urvalsarbete är därmed alltid den kompetens, erfarenhet och de personliga egenskaper våra uppdragsgivare behöver, för att nå målen för den aktuella befattningen och i verksamheten i stort.

Varför välja oss?

Vi har över 15 års erfarenhet av rekrytering och vet att varje uppdrag är unikt, samtidigt som vi skattar långsiktiga relationer högt. Att många av våra kunder är återkommande är ett kvitto på att våra processer både fungerar och levererar.

Hos oss på Lundin & Boström får företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor hjälpa att hitta rätt medarbetare. För när allt kommer omkring är det ju faktiskt teamet som gör företaget.

Hur ser dina rekryteringsbehov ut?

Vi kommer gärna förbi och lyssnar in dina behov. Fyll i dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss inom kort!

Om